Dé all inclusive bestemmingen van 2024

Onze favoriete nieuwe all inclusive vakantie bestemmingen van het jaar

Zoals elk jaar nemen we je ook voor het komende vakantieseizoen van 2024 mee langs een aantal nieuwe, hippe of upcoming bestemmingen waar je uitstekend kunt genieten van een fijne all inclusive vakantie.

Er zijn voor 2024 namelijk een aantal nieuwe bestemmingen bijgekomen. Daarnaast zijn er op bestaande bestemmingen veel nieuwe All Inclusive resorts geopend. En natuurlijk zijn er trends en ontwikkelingen gaande. Daarom nemen we je mee langs de vier must-do All Inclusive bestemmingen van 2024!

Albanië

Volgens velen is Albanië dé onontdekte paradijsbestemming van Europa. Met prachtige bountystranden, azuurblauw water en een heerlijk klimaat (april tot en met september is het hier heerlijk!) heeft het land alles in zich om de nieuwe hotspot te worden.

En dit jaar gaat ‘t dan eindelijk beginnen: Naast Transavia vliegt onder andere de budget airline Wizzair vanaf Nederland de hoofdstad van Albanië, Tirana. En dat betekent dat er een hele nieuw toffe bestemming op lijst komt te staan. Eentje waar je uitstekend op basis van de all inclusive formule kunt genieten!

De all inclusive hotels in Albanië komen in verschillende soorten en maten. Er zitten een aantal wat kleinere en minder luxe tussen, maar als je gewoon voor de fancy variant gaat, is dat prima mogelijk: Bijvoorbeeld naar het 5-sterren Epidamn White Sensation Resort dat een prachtige infinitypool heeft.

En dan het prijsniveau: Een All Inclusive vakantie naar Albanië ligt qua prijs minstens 30% lager dan wat je in Turkije of Spanje zou betalen. Dus wij weten ‘t wel!
All inclusive vakantie Turkije FAQ

Gambia

Hoewel Gambia een stevig negatief stigma heeft, is er de afgelopen jaren flink ingezet om Gambia als ‘allround’ vakantiebestemming in de markt te ontwikkelen. En dat is behoorlijk goed gelukt!

De lokale bevolking gaat op een veel prettiger manier om met toeristen, de infrastructuur heeft een enorme upgrade gekregen en bovenal: Er zijn een aantal waanzinnige all inclusive resorts geopend die op geen enkele manier onderdoen voor concurrentie in andere landen.

Met swim-up pools, uitgebreide buffetten, a-la-carte restaurants, beachclubs en ultra comfortabele kamers met alles erop en eraan is het echt ongelooflijk genieten. Bijvoorbeeld het Kalimba Beach Resort of Combo Beach. In deze resorts is het tot in de puntjes geregeld.

Tel daarbij op dat het prijsniveau in Gambia nog steeds op de helft ligt van wat je gewend bent en je snapt onze rekensom: Een luxe all inclusive vakantie in een land waar ‘t in de winter gewoon 28 graden is voor de helft van de gangbare prijs is dé all inclusive winterzonbestemming van 2024.

Curaçao

De aantallen reizigers naar Curaçao stijgen al jaren hard en dat snappen we wel. Heerlijk zonzeker, allround met prachtige stranden, een unieke heritage en met prima prijzen is Curaçao een paradijsje voor je vakantie.

Sinds een aantal jaar wordt er steeds meer all inclusive aanbod ontwikkeld op Curaçao. Dit is vooral ingezet door Corendon, die met eigen hotels een aardige vinger in de pap heeft op Curaçao. Vooral het Mangrove Beach Resort is een enorm grote toevoeging aan het all inclusive aanbod op Curaçao.

Omdat er behoorlijk veel nieuwe stoel en hotelcapaciteit is toegevoegd, verwachten we dat de prijzen voor all inclusive’s naar Curaçao behoorlijk competitief zullen zijn en zo rond de €800 per persoon zullen zijn (tegen een normale prijs van ruim boven de €1.100 normaal!)
All inclusive vakantie Turkije FAQ

All Inclusive Cruise

Het maken van cruises wordt steeds populairder: Het is een unieke manier om meerdere bestemmingen te bezoeken en aan boord van de schepen ontbreekt het je vaak aan helemaal niets. Met meerdere aanbieders van toffe cruises (zowel in Europa als in het Caribisch gebied) is het aanbod groter dan ooit.

En tegenwoordig is het maken van een all inclusive cruise heel normaal. Je boekt dan je cruise inclusief alle maaltijden, hapjes, drankjes, cocktails en borrels. En alle activiteiten aan boord, want dat zit allemaal bij je all inclusive pakket inbegrepen.

Denk dan aan bijvoorbeeld een cruise van Lissabon via Casablanca naar Gran Canaria, Madeira en terug naar Lissabon. Of een warme Caribische trip van Miami naar de Bahama’s, de Kaaiman Eilanden en Jamaica!